Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Warszawa, 29 września 2017 r.Polscy przedsiębiorcy jako jedyni w Europie pozytywnie oceniają szansę na poprawę swojej sytuacji gospodarczej w najbliższym czasie – wynika z badania Global Business Monitor opracowanego na zlecen
Warszawa, 06 marca 2018Informacja prasowaPlacówki medyczne powinny szczególnie dbać o bezpieczeństwo danych osobowych swoich pacjentów z uwagi na przetwarzanie danych wrażliwych, czyli szczególnej kategorii. Niestety często p
Plany to zadania z datą realizacji– KiK podsumowuje 2018 rok w PolscePrzekroczenie liczby 250 sklepów, działalność prospołeczna, osiągnięcie 1.000.000 polubień na fanpage marki na Facebooku, a co za tym idzie utrwalanie wi
Informacja prasowaWrocław, 2 kwietnia 2019 r.Powrót do korzeni, czyli jak projekt Wild&Root Food przybliża zapomnianą polską kuchnięPoszerzanie kulinarnych horyzontów to nie tylko dalekie podróże, tajemnicze składniki