Warszawa, 23 grudnia 2020Informacja prasowaEkoświęta, czyli Święta „bez wyrzutów” (i wyrzucania)Zbliżający się okres świąteczny to czas, w którym wiele osób wpada w sidła nadmiernego konsumpcjonizmu. Wszechobecne re
Informacja prasowaGrajewo, 6 lipca 2021Polska kulinarna: regionalne przysmaki – z czego słyną poszczególne miejscaPolska słynie z kulinarnych przysmaków. Naszą narodową dumą znaną na całym świecie są między innym
Ta dziewczyna zna wszystkich ludzi na wyspie, a jednak postanawia wyruszyć w podróż, by odnaleźć skarb oceanu. Znacie Vaianę? Atmosferę bajki, która od kilku lat wzrusza pokolenia na całym świecie w finałowym odcinku „The
Informacja prasowaWarszawa, 22 kwietnia 2020Światowy Dzień Ziemi – 5 prostych kroków ku temu,by żyć bliżej Matki Natury22 kwietnia obchodzimy Światowy Dzień Ziemi. Coroczne święto uświadamia nam, jak ważna jest ekolog
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz